Goedkoop abonnement

Een goedkoop abonnement voor je telefoon kan in sommige gevallen een betere optie zijn dan te kiezen voor prepaid. We zullen in dit artikel even schetsen in welke gevallen het nuttig kan zijn om ook eens te gaan kijken naar telefoon abonnementen in plaats van alleen maar te focussen op prepaid.

Hoeveel prepaid tegoed verbruik je?

Het is goed om bij jezelf eens na te gaan hoeveel prepaid beltegoed je ongeveer iedere maand verbruikt. Op basis hiervan kun je namelijk beter gaan inschatten of een overstap naar een abonnement zinvol is of niet. Als je bijvoorbeeld elke 2 maanden 10 euro gaan opwaarderen weet je dat je elke maand dus ongeveer 5 euro beltegoed verbruikt. En als je 5 euro verbruikt iedere maand weet je ook dat je niet zo heel gek veel je telefoon gebruikt. Het is dan goed om te weten dat er al telefoon abonnementen zijn die minder dan 5 euro per maand kosten en waarbij je naar alle waarschijnlijkheid meer data tot je beschikking zult hebben. Hieronder kun je eens kijken wat je aan data hebt voor minder dan 5 euro per maand door op een van de links te klikken.

Als blijkt dat je eigenlijk met prepaid nog duurder uit bent dan nodig is heeft het weinig zin nog langer prepaid te gebruiken en kost het je waarschijnlijk minder als je een abonnement afsluit. Nogmaals, bekijk eens wat het kost en wat je krijgt en kijk of dit in verhouding beter is dan wat je nu met prepaid hebt.

simkaart abonnementsimpel simkaart gratis

Previous post:

Next post: