Kiezen voor sim only of niet?

Als je aan ons vraagt of je voor een sim only moet kiezen ja of nee dan zullen wij deze vraag met een volmondig ja beantwoorden. Sim only is eigenlijk de beste vorm (vooral voor een abonnement) die je kunt hebben.

Voordeliger als met een sim only abonnement zul je namelijk vaak niet kunnen bellen, sms’en en op internet en met prepaid zijn de tarieven superscherp en krijg je zelfs een gratis simkaart. Het is natuurlijk simpel. Als je een abonnement koopt samen met een toestel zullen de abonnementskosten voor een deel bestaan uit kosten om het toestel terug te betalen.

Heb je echter een sim only abonnement, dan zijn er geen verborgen kosten in je abonnement opgenomen om een toestel af te betalen, want er is geen toestel. Zo zal je dus nooit meer betalen dan nodig is voor een abonnement. Tuurlijk scheelt het onderling tussen de providers ook nog wel wat, maar daar ging het hier niet over.

Om toch even terug te komen over wat we hier nu net zeiden, onderling zitten er inderdaad nogal wat verschillen tussen providers. De beste deals komen over het algemeen van de providers die zich met niets anders bezig houden dan sim only. Dus, ben je van plan een sim only abonnement af te sluiten? Kijk dan op de websites van Simyo en YouFone, want betere deals als hier ga je ze niet vinden voor een sim only abonnement.

Previous post:

Next post: