Prepaid aanbiedingen

Eigenlijk zijn de prepaid aanbiedingen op 1 hand te tellen. Dat is op zich natuurlijk niet erg, want 1 goede prepaid aanbieding volstaat al. Gelukkig heb je de keuze uit meerdere prepaid aanbiedingen, zodat je in elk geval wat vergelijkingsmateriaal tot je beschikking hebt. Als je namelijk prepaid gaat vergelijken zie je dat er behoorlijk verschillen zitten tussen providers en dat zorgt er over het algemeen voor dat je altijd wel bij 1 provider het gevoel hebt dat dat ‘m voor je is.

Het is zo dat prepaid aanbiedingen in verschillende vormen komen. De ene provider kiest ervoor de kosten laag te houden terwijl de ander gewoon heel veel beltegoed weggeeft bij een goedkope simkaart. En dan nog de gratis simkaart die wordt weggegeven. Helaas is dit helemaal niet zo’n goede prepaid aanbieding, want de simkaart die je gratis krijgt is verder helemaal leeg. Met de simkaart zelf kun je dus daadwerkelijk iets op het moment dat je besluit er beltegoed op te zetten.

Het is dan ook omdat we de aanbieding voor de gratis simkaart eigenlijk een beetje onder de maat vinden dat we je meerdere mogelijkheden geven van andere prepaid aanbiedingen om uit te kiezen die eigenlijk veel beter zijn. Dus bekijk hier de prepaid aanbiedingen voor zowel een simkaart die je voor niks kunt krijgen als de andere uitstekende acties.

En ben je nou benieuwd naar een aanbieding voor een goedkoop abonnement? Klik dan hier.

Previous post:

Next post: