Tarieven van prepaid

Om goed de verschillen weer te geven laten we je zien welke tarieven er worden gebruikt door de providers die een gratis simkaart of een goedkope simkaart aanbieden. Uiteraard gelden voor de gratis simkaart die je bij Vodafone kunt bestellen gewoon de tarieven die in het overzicht staan bij Vodafone. Je moet uiteraard nog wel eerst even beltegoed op je simkaart zetten alvorens deze te gebruiken valt natuurlijk. De tarieven zeggen toch wel heel veel over de verhoudingen en voor de duur van je beltegoed kies je beter voor goedkope tarieven dan voor dure. Dit spreekt voor zich natuurlijk.

Als je voor 10 cent per minuut kunt bellen is het vrij onlogisch om te kiezen voor een provider waar je 2 keer zo veel of zelfs nog meer moet betalen. Wat we ons wel kunnen voorstellen is dat je je in eerste instantie laat leiden door een goede aanbieding waarmee bijvoorbeeld veel gratis beltegoed wordt gemoeid. Dat is natuurlijk ook een optie.

Simkaart aanbieding

Ga je voor een simkaart aanbieding en vindt je later dat je toch een te hoog tarief betaalt voor je gebruik, dan is dat met prepaid geen probleem, want als je beltegoed dan op is zorg je gewoon dat je een simkaart bij een andere provider bestelt die voor jou betere tarieven heeft. Dat is dan weer het voordeel van prepaid.

Previous post: