Welke simkaart is voor jou van toepassing?

Zoals je nu weet zijn er 2 soorten simkaarten. Er is de simkaart voor prepaid gebruik en er is de simkaart die gepaard gaat met een abonnement. Hoe weet je nou of je voor een prepaid simkaart moet kiezen of voor een abonnement?

Het antwoord op deze vraag is natuurlijk vrij simpel. Je hoeft niet eens zo heel vaak te bellen om met een sim only abonnement al beter af te zijn dan met sim only prepaid. Dit komt omdat de tarieven voor een belminuut of een SMS vaak vrij hoog zijn waardoor je ook snel door je beltegoed op je prepaid kaart heen bent.

En dat terwijl er zeer goedkope sim only abonnementen zijn voor slechts een tientje per maand waar je veel meer rendement uit kunt halen. Terwijl als je met een prepaid kaart belt en je hebt de hoge tarieven van 30 cent per minuut van de grote merken (KPN, Vodafone) dan kun je je voorstellen dat je zo door je tegoed heen zit.

Maar als je natuurlijk gewoon op zoek bent naar een gratis simkaart is sim only prepaid een uitstekende deal, aangezien je bij de providers op deze website meer terugkrijgt als dat je inlegt. Dat kom je nog maar weinig tegen, dus daar moet van geprofiteerd worden. En je kunt trouwens ook je telefoon inleveren voor geld, dan krijg je nog wat terug voor je oude telefoon ook!

Next post: